آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین دو شکست پرهزینه در دوران مدیریت علی خطیر | از موبایل موسوی تا وعده ساخت ورزشگاه ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟ اوسمار اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد ادعای عجیب درویش: با اوسمار بعد از هفته پنجم توافق کردم! سکوت اوسمار در فرودگاه تفاوت باقری و پیروانی در حمایت از هاشمیان مرگ مغزی صابر کاظمی تأیید شد (۷ آبان ۱۴۰۴) شاگردان غلامی بر بام والیبال جوانان آسیا ایستادند
سرخط خبرها

تغییرات مدیریتی در استقلال قطعی است| سمیعی می‌ماند یا می‌رود؟

  • کد خبر: ۲۳۱۳۸۸
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۰
تغییرات مدیریتی در استقلال قطعی است| سمیعی می‌ماند یا می‌رود؟
مالکان جدید باشگاه استقلال قصد دارند بعد از پایان لیگ برتری تغییراتی در راستای تقویت این تیم در بدنه مدیریتی باشگاه انجام دهند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، برکناری علی خطیر از سمت مدیرعاملی باشگاه استقلال دو هفته بعد از انتقال مالکیت باشگاه استقلال به هلدینگ خلیج فارس رقم خورد و فرشید سمیعی که پیش‌تر در هیات مدیره این باشگاه فعالیت می‌کرد، به عنوان سرپرست موقت منصوب گردید.

سمیعی از آن روز که حکم سرپرستی خود را از مالکان جدید دریافت کرده تا به امروز مشغول به فعالیت است، اما بعد از پایان فصل چند سناریو متفاوت ممکن است برای استقلال رخ دهد و این تیم تغییرات تازه‌ای را تجربه کند.


نزدیکان به مالکان جدید باشگاه استقلال معتقدند که در راستای تقویت تیم قرار است برخی نفرات جدید به هیات مدیره اضافه شوند. در همین راستا نام تعدادی از پیشکسوتان قدیمی این باشگاه نیز به گوش می‌رسد. در عین حال ممکن است هلدینگ با فرشید سمیعی به عنوان تصمیم گیرنده این باشگاه در بخش مدیریتی ادامه دهد و احتمال هم دارد که فرد جدیدی به این سمت منصوب شود که همه این احتمالات در نشستی که قرار شده آخر هفته برگزار شود، روشن خواهد شد.

درواقع استقلال بعد از پایان لیگ برتر روز‌های حساس و سرنوشت سازی به لحاظ مدیریتی خواهد داشت و باید دید مالکان جدید این باشگاه چه سلسله تصمیماتی در راستای ایجاد تغییر و تحولات تازه در باشگاه استقلال انجام خواهند داد.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->