الونگ الونگ در گذشت + عکس سایه‌های ترس در تبریز | استرس تراکتور در هفته‌های باقی مانده فرامرز ظلی درگذشت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) تبریز آماده جشن قهرمانی در اهواز می‌شود واکنش افشین پیروانی به احضار از سوی کمیته اخلاق قهرمانی تراکتور آرزوی یک استقلالی سیاست‌گذاری غلط در کمیته داوران فدراسیون فوتبال، نتیجه استفاده از افراد بی‌تجربه رحمتی با شکست استقلال و پرسپولیس دوباره احیا شد پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟
سرخط خبرها

تغییرات مدیریتی در استقلال قطعی است| سمیعی می‌ماند یا می‌رود؟

  • کد خبر: ۲۳۱۳۸۸
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۰
تغییرات مدیریتی در استقلال قطعی است| سمیعی می‌ماند یا می‌رود؟
مالکان جدید باشگاه استقلال قصد دارند بعد از پایان لیگ برتری تغییراتی در راستای تقویت این تیم در بدنه مدیریتی باشگاه انجام دهند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، برکناری علی خطیر از سمت مدیرعاملی باشگاه استقلال دو هفته بعد از انتقال مالکیت باشگاه استقلال به هلدینگ خلیج فارس رقم خورد و فرشید سمیعی که پیش‌تر در هیات مدیره این باشگاه فعالیت می‌کرد، به عنوان سرپرست موقت منصوب گردید.

سمیعی از آن روز که حکم سرپرستی خود را از مالکان جدید دریافت کرده تا به امروز مشغول به فعالیت است، اما بعد از پایان فصل چند سناریو متفاوت ممکن است برای استقلال رخ دهد و این تیم تغییرات تازه‌ای را تجربه کند.


نزدیکان به مالکان جدید باشگاه استقلال معتقدند که در راستای تقویت تیم قرار است برخی نفرات جدید به هیات مدیره اضافه شوند. در همین راستا نام تعدادی از پیشکسوتان قدیمی این باشگاه نیز به گوش می‌رسد. در عین حال ممکن است هلدینگ با فرشید سمیعی به عنوان تصمیم گیرنده این باشگاه در بخش مدیریتی ادامه دهد و احتمال هم دارد که فرد جدیدی به این سمت منصوب شود که همه این احتمالات در نشستی که قرار شده آخر هفته برگزار شود، روشن خواهد شد.

درواقع استقلال بعد از پایان لیگ برتر روز‌های حساس و سرنوشت سازی به لحاظ مدیریتی خواهد داشت و باید دید مالکان جدید این باشگاه چه سلسله تصمیماتی در راستای ایجاد تغییر و تحولات تازه در باشگاه استقلال انجام خواهند داد.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->